Welkom bij Fief! Of ook wel Janneke. Ik ben een meisje (vrouw) van 31 jaar oud. Enkele jaren geleden is bij mij MS geconstateerd. Deze zenuwziekte heeft ervoor gezorgd dat mijn leven aardig veranderd is. In plaats van in het onderwijs te werken zit ik veel thuis omdat ik 100% afgekeurd ben. Omdat ‘zielig’ thuis zitten niet mijn stijl is ben ik begonnen een verzameling hobby’s te creëren. Deze hobby’s zijn onder andere, cupcakes bakken, koken, breien, naaien, tuinieren, thee drinken, knutselen en ga zo nog maar even door. Allerlei dingen die ik kan doen als ik eventjes wat meer energie heb. Een aantal zelfs vanonder een dekentje op de bank. Zo kan ik alle rust nemen die ik nodig heb maar hoef ik me niet te vervelen of alleen maar tv te kijken!

Al deze hobby’s kosten natuurlijk geld, ruimte en energie. Om dit te compenseren heb ik bedacht om wat van de spulletjes te verkopen! Dat doe ik door middel van deze webshop. De kosten van de spullen bestaan voornamelijk uit materiaal en energie die erin zit. Om de winst is het mij niet te doen.

Ik verkoop enkel de spullen die af zijn, zo voorkom ik dat ik teveel hooi op mijn vork neem. Mocht u nou iets zien wat al eerder verkocht is en u wilt dit ook? Of u ziet iets wat u ontzettend leuk vindt maar u had het liever in een andere kleur of print gezien? Dan kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier en dan kunnen we kijken of er een oplossing is. Aan deze oplossing zit dan wel de voorwaarde dat u geduld heeft, ivm mijn gezondheid.

Mijn grootste doel is om, ondanks alle tegenslagen, plezier te beleven aan het leven. Met de producten die ik verkoop heb ik veel plezier gehad aan het maken en ik hoop dat u ook veel plezier zal beleven van uw aankoop!